Uspješan početak godine za Ivana Dodiga!

Ivan Dodig, Zagreb Indoors, Ivan Dodig, tenis, Ivan Dodig, tenis, Ivan Dodig, ranking, Ivan Dodig, David Nalbandian, Ivan Dodig, ATP, doha, Ivan Dodig, Ivo Karlović, Ivan Dodig, tenis, Ivan Dodig, tenis, Ivan Dodig, Marin Čilić, Šangaj
...od 398.250, Dodig je slavio protiv domaćeg tenisača Vishnua Vardhana s 4:6, 7:6 (8) i 6:1. Dodig, koji je u Indiji postavljen za petog nositelja, loše je otvorio dvoboj protiv malo poznatog Indijca te je izgubio prvi set sa 6:4 i to nakon što je Vardhan iskoristio prvu break loptu.

U drugom setu Dodig je imao četiri prilike za break, ali nijednu nije iskoristio pa je odluka pala u tie-breaku u kojem je Dodig slavio tek s 10:8. U odlučujućem, trećem setu Dodig je napokon proigrao i s dva breaka zaključio meč nakon dva sata i 35 minuta borbe. Bio je to njihov prvi međusobni susret.

Za ulazak u četvrtfinale Dodig će igrati protiv boljeg iz dvoboja Portugalca Frederica Gila i japanskog kvalifikanta Goa Soede.

Prvi tjedan u novoj sezoni od hrvatskih predstavnika igrat će i Ivo Karlović, kojeg u prvom kolu ATP turnira u Dohi očekuje Ukrajinac Sergij Stahovski.

HRT