U redovima Hrvatske odbojkaške reprezentacije dvije Čapljinke: Ilijana Dugandžić i Tamara Sušić

odbojka
No ova vijest važna nam je zbog toga što su u redovima Hrvatske reprezentacije nastupile dvije čapljinke: Ilijana Dugangžić i Tamara Sušić.

Obe djevojke su prve odbojkaške korake napravile u HOK ''Čapljina'' iz Čapljine, da bi kasnije svoju karijeru nastavile u redovima Mladosti (Zagreb) i Azene(Velika Gorica). 

Ilijana Dugadnžić je boje Hrvatske reprezentacije branila nebrojeno puta, a čini se da njenim stopama ide i mlada Tamara Sušić.

Reprezentativke su za sat i osam minuta u odličnoj utakmici, punoj tempa, slavile protiv najveće prepreke za plasman za EP. Najučinkovitije u našoj ekipi bile su Barun s 16 i Poljak s 14 bodova. No ova informacija važna je po Hrvatice su u petak u prvome kolu svladale Švicarsku također bez izgubljenog seta. U nedjelju igraju posljednji dvoboj u skupini s Crnom Gorom, te bi pobjedom osigurale prvo mjesto na prvome turniru drugoga kruga kvalifikacija.

Sljedeći turnir igra se već za tjedan dana. Na europsku smotru 2011., koja će se održati u Italiji i Srbiji, plasirat će se samo prvoplasirana ekipa.
ČA::portal