Tragedija u Kaštelima: Od srčanog udara preminuo 22-godišnji odbojkaš

Tragedija u Kaštelima: Od srčanog udara preminuo 22-godišnji odbojkaš
...Kolumbijca Andres Felipe Ruiza, dosadašnjeg člana Mladosti Ribole Kaštela, prenosi portal Kaštela.org.

Prema saznanjima, uzrok smrti jest srčani udar iz još neutvrđenih razloga. O ovome nas je obavijestio trener kaštelanske momčadi Ivan Rančić, kojeg je šokantna vijest zatekla na pripremama Hrvatske odbojkaške reprezentacije.

"Svi smo pod šokom, cijela reprezentacija, ne znam kako je tek u Kaštelima", rekao je vidno ožalošćeni Rančić.

"Ja ne mogu doći k sebi. Pa taj momak mi je bio jedan od najomiljenijih igrača koje sam ikad trenirao! Nema tko ga nije volio, od dvoranskog osoblja, do tajnika kluba, predsjednika, igrača... Od milja smo ga zvali Andrija jer je stvarno bio naš".

Ruiz je u Kaštela stigao 2016. godine u paketu sa Jose Daniel Polchlopekom, koji ga je i preporučio upravi Mladosti. Već u prvoj sezoni osvojio je naslov prvaka, a prije pola godine s klubom je proslavio osvajanje hrvatskog Kupa. Na kraju ove sezone istekao mu je ugovor.

"Baš smo se nedavno čuli i razmišljao sam o tome da mu ponudimo ostanak. Znamo da je bio sjajan talent, igrač za velike stvari kojemu je nedostajala samo jedna sezona s nama prije nego napravi iskorak. On je došao u stranu zemlju, borio se, želio uspjeti, ali onda...", ispričao je Rančić.