Stipe Miočić posjetio Slavena Bilića

Stipe Miočić, Slaven Bilić
Američki borac hrvatskih korijena Stipe Miočić posjetio je u četvrtak londonski nogometni klub West Ham, kojeg vodi Slaven Bilić.

Miočić je u Londonu kako bi promovirao UFC Fight Night koji će se 18. ožujka održati u ovom gradu. On će pak 13. svibnja u Dallasu (Texas) ući u oktogon sa Juniorom dos Santosom, posljednjim borcem koji ga je pobijedio. 'The Firefighter' je trenutni svjetski prvak UFC-a u teškoj kategoriji.

Što se Bilića i West Hama tiče, 'čekićari' ove sezone nisu dobri kao prošle - nakon 13 kola nalaze se na 10. mjestu ljestvice, nakon što su 2015./2016. ostvarili najbolji rezultat u povijesti kluba, sedmo mjesto, uz nekoliko spektakularnih rezultata protiv jakih protivnika. Napustio ih je i najbolji igrač Dimitri Payet, koji je otišao u Olympique Marseille.

Nakon njegova odlaska West Ham je podigao formu pa su tako u posljednjih pet ligaških utakmica tri puta pobijedili, jednom remizirali i jednom izgubili. Jedine crne mrlje su visoki porazi od Manchester Citya, 4-0 u prvenstvu i 5-0 u FA kupu.

croexpress.eu