FOTO  Škola nogometa Kočerin najbolja na 2. Herceg Sport Kupu kod generacije 2004./2005.

Herceg Sport Kup

Nakon što su održani turniri za mlađe kategorije prošli vikend bio je rezerviran za generaciju U14 2004./2005. godište. Kup je organiziralia Škola nogometa Herceg Sport iz Širokog Brijega.

Prvo mjesto pripalo je Školi nogometa Kočerin, drugo mjesto HNK Grude, a domaćinu turnira ŠMN Herceg Sport pripalo je treće mjesto.

Što se tiče pojedinačnih nagrada za najboljeg igrača proglašen je nogometaš kočerina Marko Musa, najbolji strijelac dolazi iz redova HNK Grude Ivan Rašić, a najbolji vratar je također član Kočerin Andrija Ćuk.

Rezultati:

Skupine:
Šmn Herceg Sport - FŠ Lupi 2:2
Šn Kočerin - Mnk Futsal Lj. 5:3
Šmn Herceg Sport - ŠN Klobuk 4:1
Hnk Grude - Mnk Futsal Lj. 4:3
Šn Klobuk - ŠF Lupi 0:4
Hnk Grude - Šn Kočerin 6:6

Polufinale:
Šmn Herceg Sport - Šn Kočerin 1:6
ŠF Lupi - Hnk Grude 0:5

Utakmica za 3 mjesto:
Šmn Herceg Sport - ŠF Lupi 3:0

Finale:
Hnk Grude - Šn Kočerin 4:6

"Čestitamo svim ekipama i pojedincima. Sve utakmice bile su uzbudljive i neizvjesne do samog kraja. Za sve dječake sigurno još jedno novo iskustvo, pravo sportsko nadmetanje vršnjaka iz cijele Hercegovine. Zahvaljujemo i ostalim ekipama i trenerima na dolasku: Mnk Futsal Ljubuški , Šn Klobuk, Fš Lupi...

Ovim je završen 2. Herceg Sport Kup 2018. Hvala svim ekipama i voditeljima na dolasku i svima ostalim koji su pomogli da sve prođe odlično.

Hvala i SC Pavkovic, koji je bio domaćin svim našim turnirma i što su potpomogli da sve prođe na jednom odličnom nivou", stoji na Facebook stranici ove malonogometne škole.