Senzacija iz Rima; hrvatska legenda postaje Đokovićev trener?!

Senzacija iz Rima; hrvatska legenda postaje Đokovićev trener?!

uzbudila snimka s treninga gdje se srpskom tenisaču pridružio Goran Ivanišević. Kurir tako piše o senzaciji i pita se je li Đoković održao trening s novim trenerom. Naime, srpski tenisač objavio je snimku iz Rima na kojoj trenira s hrvatskom legendom - Goranom Ivaniševićem.

Nitko ne zna što je Ivanišević radio na treningu bivšeg broja '1', ali i ova kratka snimka bila je dovoljna da krenu priče kako će nekadašnji hrvatski tenisač i wimbledonski pobjednik biti upravo taj koji će pokušati Đokovića vratiti na vrh. Inače, Ivanišević je trenutačno trener Čeha Tomaša Berdycha. Podsjećamo, tenisač koji je osvojio 11 grand slam titula te u jednom razdoblju karijere izgledao nedodirljivo (posebno 2015.) upao je u krizu iz koje nikako da pronađe izlaz. Proteklih mjeseci dosta se pisalo o mogućim razlozima slabije forme, spominjali su se privatni problemi sa suprugom, manjak motiva, umor, krivi način prehrane...

Zato je Đoković odlučio napraviti totalni zaokret te je prekrižio cijeli stručni stožer - trenera Marjana Vajdu, čovjeka koji ga je stvorio, kondicijskog trenera Gebharda Gritscha te fizioterapeuta Miljana Amanovića, koji mu je kum. Sada je srpski tenisač bez trenera i gotovo svaki dan se pojavi novo trenersko ime u javnosti. Tako će sve biti dok god Đoković ne prelomi i ne donese odluku o novom stručnjaku s kojim će krenuti u nastavak karijere, prenosi Tportal.hr.