Sedmerostruki prvak Formule 1 pokazuje 'znakove oporavka'

Miahcel Schumacher, Michael Schumacher, ozljeda, prodaja imovine, liječenje, formula 1, Michael Schumacher, ozljede opasne po život, formula 1, Michael Schumacher, Michael Schumacher, prava istina, zdravstveno stanje, Michael Schumacher, menadžerica, tajna želja, Michael Schumacher, nesreća, zdravlje
Bivši tehnički direktor Ferrarija Ross Brawn rekao je da sedmerostruki prvak Formule 1 pokazuje "znakove oporavka", iako nije htio detaljnije govoriti o njegovom stanju.

- Neki znakovi nas ohrabruju i svi se molimo da ih je što više. Ne mogu reći puno više od toga jer moram poštovati privatnost obitelji. Obitelj želi Michaelov oporavak držati u privatnost i ja to moram poštivati - rekao je Brawn za BBC.

Jako malo informacija o stanju automobilističkog asa izlazi u javnost.

- Moram reći da je puno špekulacija o Michaelovom stanju. Većina njih su pogrešne. Svaki dan se molimo i nadamo da ćemo i dalje vidjeti napredak, te da će se Michael jednog dana oporaviti od užasne povrede - zaključio je Brawn.

Ranije informacije govorile su da Schumacher još nije u stanju hodati. Schumacher je šest mjeseci bio u induciranoj komi, da bi sredinom 2014. bio prebačen na kućnu njegu u obiteljsku rezidenciju u Švicarskoj.