Red Bull Cliff Diving organizira poseban vlak na relaciji Sarajevo - Mostar

Red Bull Cliff Diving
Nakon veoma uspješne suradnje prethodne dvije godine, Željeznice Federacije BiH i ove godine uvode poseban talgo vlak za natjecanje Red Bull Cliff Diving Svjetskog prvenstva u Mostaru, priopćeno je iz Red Bulla.

Natjecanje najelitnijih skakača svijeta se održava 23. i 24. kolovoza na Starom mostu, a posebna linija talgo vlaka je prilagođena putnicima iz Sarajeva, kako bi mogli u potpunosti uživati u jednodnevnom izletu u Mostar.

Nakon velike potražnje i izuzetno pozitivnih reakcija putnika u prošle dvije godine, odlučeno je da se i ove godine nastavi suradnja između Željeznica Federacije BiH i Red Bull Cliff Diving Svjetskog prvenstva te putnicima iz Sarajeva ponude specijalni uvjeti za putovanje u Mostar i povratak u Sarajevo istog dana, navode.

Cijena povratne karte iznosi 19,40 KM. Karta je besplatna za djecu do četiri godine (bez sjedećeg mjesta). Za djecu starosti 4 do 12 godina cijena karte je 13 KM, a u ponudi je i Family paket: karte za dvoje roditelja (ili dvije odrasle osobe) i dvoje djece 4 do 12 godina koštaju ukupno 42,80 KM.

Vlak iz Sarajeva, kreće u subotu 24. kolovoza 2019. u 9:15 sati, a povratak iz Mostara je planiran istog dana u 19 sati. Satnica je određena kako bi putnici u Mostar stigli na vrijeme, prije 13 sati kada počinje program Red Bull Cliff Diving natjecanja na Starom mostu, a ostavljeno im je i dovoljno prostora da nakon skokova uživaju u gradu na Neretvi te se u ranim večernjim satima vrate u Sarajevo.

Zbog velikog zanimanja preporučuje se pravovremena kupovina karata, koje će biti dostupne na blagajni Željezničke stanice u Sarajevu od ponedjeljka, priopćeno je iz Red Bulla.