FOTO  Premijer Herceg s predstavnicima rugby kluba Herceg iz Mostara

Premijer Herceg s predstavnicima rugby kluba Herceg iz Mostara
...„Herceg" iz Mostara, prenosi Hrvatski Medijski Servis.

„Ragbi klub Herceg je osvajač regionalne Adria7 lige što nam je dobar pokazatelj o kvaliteti rada u klubu" istakli su predstavnici ragbi kluba, dodavši da se Klub se još natječe i u nacionalnom prvenstvu, a igrači kluba se natječu i u ragbi prvenstvu RH za Ragbi klub Invictus iz Dubrovnika. Osnovan je i ženski ragbi klub, a aktivno se radi i na podmlatku i popularizaciji ragbi kulture na našem području.

„Za ozbiljan iskorak nam je potrebno naš teren napraviti prihvatljivim za sve uzraste i ljubitelje ovoga sporta, a što sada zbog trenutnog stanja, nismo u mogućnosti" istakli su iz ragbi kluba Herceg.

Predsjednik Herceg izrazio je zadovoljstvo što se još jedan sport afirmira u Mostaru i Hercegovini, kazavši kako je uvjeren u to kako će u tom, kao i u drugim sportovima, talent mladića i djevojaka ovoga podneblja doći do izražaja.

„Svjestan sam kako je svaki početak težak i, uglavnom, ovisi o entuzijazmu i volji nekolicine ljudi. Znam da su i vaši počeci bili teški, ali nisu bili uzaludni, jer se već danas možete pohvaliti brojnim uspjesima", naglasio je predsjednik Herceg izrazivši spremnost dati potporu Klubu kako bi i dalje nastavio uspješan razvitak.