FOTO  Pregršt medalja i pehara za članove mostarskog taekwondo kluba Cro Star

taekwando, Cro Star

i ovaj vikend na turnirima u Splitu i Zenici. 9 natjecatelja se izborilo za 7 medalja (2 zlata, srebro, 4 bronce), ekipni pehar i titulu najboljeg borca turnira.

Zlato: Jana Zubonja, Marko Samardžić
Srebro: Filip Bogadi
Bronca: Tomislav Tošić, Paola Pehar, Nikola Aničić, Fran Bogadi

Na turniru u Zenici osvojen je pehar za ekipno 3. mjesto u juniorima, a Jana Zubonja proglašena je najboljom juniorkom tog turnira.
Nastupili su još Marina Aničić i Damir Ćubela. I pored dobrog nastupa ovaj su put nažalost ostali bez medalje.
Ekipu u Split vodila je trenerica Klaudia Marić, a ekipu u Zenicu vodio je trener Damir Šunjić, dok je Miran Đorđevski sudio na turniru u Zenici.
„Ovaj vikend su veći dio ekipe činili početnici, nekima je ovo bio prvi turnir a nekima drugi. No, oduševili su svojim nastupom. Pokazali su veliku želju i motivaciju i rezultat nije izostao. Marko Samardžić je u svom prvom nastupu odmah osvojio zlatnu medalju a na rang listi najboljih kadeta turnira zauzeo je čak 2. mjesto, a naši limači u Splitu su se također svi okitili medaljama. Jana Zubonja je u svojoj kategoriji pokazala veliku nadmoć nad svojim protivnicama. Zasluženo je ponijela titulu najbolje juniorke, i to je još jednom dokaz kako bez redovnog treninga ne može biti ni rezultata.„ rekla je trenerica Cro Stara Klaudia Marić.