FOTO  Predstavljamo Malu sportsku školu 'Play4Fit' iz Ljubuškog

Play4Fit

Program male sportske škole “Play4Fit” je, ne tako davno pokrenuo Sportski klub “CrossFit9mm” Ljubuški pod sloganom “Biraj kvalitetno odrastanje” s ciljem uključivanja što većeg broja djece u sportske aktivnosti da bi zdravo i pravilno odrastali.

Osim redovnih treninga koji se održavaju u Sportskom klubu “CrossFit9mm”, najmlađi članovi spomenutog kluba imali su prilike raditi trening atletike na gradskom stadionu Babovac, te sudjelovati u nogometnom kampu za djecu “Football No Limits”.

Također, mala sportska škola “Play4Fit” je proteklog vikenda sudjelovala na VI. Sportskim igrama u Tomislavgradu, koje je bilo i prvo natjecanje za relativno mladu sportsku školu “Play4Fit” iz Ljubuškog, a još su sudjelovale ekipe iz Kreševa, Gruda, Posušja, Sovića, Livna i Tomislavgrada.

Uz odličnu atmosferu, na sportskoj manifestaciji je nastupilo oko 350 djece starosne dobi od 4 do 13 godina.

Natjecanje se odvijalo kroz nekoliko različitih disciplina (štafeta, vođenje lopte, vučenje konopa, preskakanje konopa, graničar), uzbuđenja nije nedostajalo, a na kraju su dobili i zaslužene diplome i pehar.

Nakon završetka natjecanja uslijedilo je zajedničko druženje trenera, djece i roditelja uz pizzu, a veseli mališani su neprestano prepričavali dogodovštine od tog dana.

U planu male sportske škole “Play4Fit” je sudjelovati na što više ovakvih i sličnih natjecanja, kao i otići na vikend izlete, te uključiti u program što više zanimljivih sadržaja i sportskih manifestacija u cilju kvalitetnog odrastanja djece, te razvijanja ljubavi prema sportu i učenja o njegovim osnovnim vrijednostima.

Više informacija na kontakt broj: 063 909 779, ili na facebook stranici “Mala sportska škola Play4Fit”.