Potvrđene strašne vijesti: Michael Schumacher izgubio 20 kg

Potvrđene strašne vijesti: Michael Schumacher izgubio 20 kg
Kako prenosi portal grandprix247.com ti izvještaji su sada potvrđeni u talijanskim i njemačkim medijima. Već gotovo tri mjeseca legendarni as Formule 1 leži u francuskoj bolnici nakon teške ozljede glave koju je dobio tijekom skijanja.

Iako Schumacherova obitelj, njegova menadžerica Sabine Kehm i njegov blizak prijatelj Jean Todt inzistiraju kako još uvijek ima nade u potpuni oporavak velikog njemačkog vozača, činjenica je da je prošlo već 12 tjedana otkad je bivši pilot Ferrarija i Mercedesa bez svijesti, što nije prošlo bez posljedica.

Podsjetimo, prije desetak dana pisalo se kako je 45-godišnjak koji je u trenutku nesreće na skijanju imao 75 kilograma, navodno u bolnici izgubio 20 kg.

La Gazzetta dello Sport i Bild-Zeitung sada potvrđuju ranije informacije po kojima Schumi sada ima svega 55 kila.

- Kod pacijenata u stanju kome gubitak tjelesne težine je normalan, ipak 20 kg je mnogo za ljude koji imaju normalnu tjelesnu težinu. Također, može se pretpostaviti da su njegovi mišići dijelom degradirali zbog tako velikog razdoblja ležanja, kazao je prof. dr. Curt Diehm, iz bolnice u Karlsbadu u Njemačkoj.