Poraz Dodiga i Mela u Londonu

Ivan Dodig, turnir Tokio, Ivan Dodig, ATP ljestvica, Ivo Karlović, Ivan Dodig, ATP Basel, tenis, Ivan Dodig, tenis, Međugorje, Ivan Dodig, Marin Čilić, Ivan Dodig, navijači, Ivan Dodig, tenis, Ivan Dodig, Ivo Karlović, tenis, ATP Basel, Ivan Dodig, Ivan Dodig, tenis, Australian Open,  Ivan Dodig/Marcelo Melo, Ivan Dodig
... daljnjeg natjecanja, javlja HRT.hr.

Dodig i Melo su završili natjecanje na trećem mjestu skupine s jednom pobjedom i dva poraza. Najbolji su bili Murray i Soares koji su dobili sva tri meča, a u polufinale su se plasirali i Amerikanci braća Bob i Mike Bryan s dvije pobjede i jednim porazom. Posljednje mjesto u skupini zauzeli su Bjelorus Maks Mirnji i Francuz Treat Huey s tri poraza.

Susret protiv Murrayja i Soaresa bio je posljednji zajednički dvoboj za Dodiga i Mela koji su u Londonu posljednji put igrali zajedno u paru. Hrvatski tenisač će nastaviti karijeru u paru sa Španjolcem Marcelom Granollersom koji je također prekinuo suradnju s dosadašnjim partnerom Pablom Cuevasom.

Dodig i Melo su zajedno osvojili šest turnira, a igrali su još osam finala. Kruna zajedničke karijere bio im je trijumf u Roland Garrosu prošle godine.