Ovaj vikend na Blidinju održati će se Memorijalni Of fRoad RAlly

vozila
Na ovogodišnjem rally-u sudjelovati će preko 60 quadova, oko 50 motorista i preko 120 vozila iz cijele regije. Vozila će biti podijeljena u tri katergorije: HARD, SOFT i TOURIST, a atraktivnim utrkama na svoj način pridružit će se moto kroseri i quadovi. Utrka ima međunarodni karakter, ovo je sedma utrka prema kalendaru OFS BiH koja se boduje za prvenstvo BiH, a održava se svake godine u rujnu. Vozači ne moraju biti profesionalci, dovoljno je malo hrabrosti, vozačka i ljubav prema vozilima

Svi oni koji dolaze iz daleka stižu već u petak, a službeni dio započinje u subotu. Sudionici će, na čelu s Marijom Vukoja Lastvić, u sjećanje na pok. Vinka položiti vijenac na groblju kod sv. Ante gdje je sahranjen . Zatim slijedi orijentacijska vožnja, a u popodnevnim satima vozi se brzinac u blizini Blidinjskog jezera koji je otvoren za sve gledatelje. U večernjim satima , nakon službenog dijela utrke, biti će organizirana večera i svirka za sve sudionike, sponzore i prijatelje u motelu „Hajdučke vrleti". U nedjelju start ponovno na brzinskom dijelu utrke u blizini jezera, a nakon toga biti će proglašenje pobjednika i dodjele priznanja.

Pozivaju se svi ljubitelji ovog extremnog i avanturističkog sporta da sudjeluju u što većem broju na još jednom memorijalnom Off Road Rally-u, svi ste dobrodošli!

blidinje.net