Nakon dovođenja reprezentativca BiH Marina Šunjića, Mostarci spremni za osvajanje duple krune

Marin Šunjić
Mostarci su startali sa pripremama za novu sezonu u kojoj je cilj pored šampionskog pehara i osvajanje Kupa BiH.

- Mi smo ambiciozno krenuli u ovu sezonu i već nekoliko mjeseci slažemo ekipu. Nemamo ništa kriti niti se nekog bojati. Nas zanima dupla kruna i mislim da to možemo uraditi. U prijelaznom roku Uprava kluba vrijedno je radila na jačanju igračkog kadra, te je u momčad stiglo čak sedam novih igrača. To su vratar Stanislav Galić, zatim igrači iz Srbije Kristijan Radin i Vladan Vesić, bivši prvotimci Zrinjskog Josip Bošković i Vedran Marić, Brazilac Daniel Marinho de Souza, i posljednje pojačanje Marin Šunjić koji dolazi iz čitlučkog Brotnja - kaže predsjednik kluba Amel Bajgorić koji dodaje da su klub napustili Edis Mršo i Srđan Ivanković.

Ekipa Mostar SG je nedavno na jakom turniru u Novom Pazaru osvojila drugo mjesto, a 18. rujna nastupiti će na pripremnom turniru u Šibeniku, gdje će osim njih sudjelovati i MNK Crnica, MNK Vrgorac i viceprvak Hrvatske FC Split Tommy.

Mostarski klub je dogovorio i suradnju sa Split Tommyem, pa je tako za 24. rujna u Splitu dogovorena prijateljska utakmica dva kluba.