Najpopularniji hrvatski klub u malom nogometu stiže u Hercegovinu

futsal dinamo
Prije puta u Hercegovinu, Dinamo očekuje težak početak drugog dijela prvenstva u kojem u petak s početkom u 19 sati gostuje na parketu makarskog Novog Vremena, četvrtoplasirane momčadi prvenstva Hrvatske, koja ima samo bod zaostatka za "Modrima".

Nakon utakmice, igrači Futsal Dinama odlaze put Hercegovine odakle je veliki broj Dinamovih članova i navijača.

U subotu, u 11 sati klub će posjetiti Udruženje „Duga" koja se brine o djeci s posebnim potrebama i za koju će se izdvojiti prihod s humanitarne utakmice. Nedjelju će klub započeti svetom misom u Međugorju s početkom u 11 sati, a na nju su pozvani svi članovi i prijatelji Futsal Dinama.

Nakon služenja mise, igrači će se pripremati za humanitarnu utakmicu protiv Ljubuškog koja počinje u 19 sati, a prije njih na parketu će snage odmjeriti i mlađi uzrast MNK Futsal Ljubuškog s vršnjacima iz okolice.

Uz neizostavne Bad Blue Boyse iz Ljubuškog, dolazak Dinamovih navijača najavljen je i raznih dijelova Hercegovine, od Čapljine, Širokog Brijega, Gruda, ali i iz južne Dalmacije.

Futsal Dinamo poziva sve koji su u mogućnosti neka dođu i upoznaju Futsal Dinamo te podrže ovu plemenitu utakmicu u Ljubuškom!