Najava utakmica Zrinjski - Željezničar

skuhan
... MNK Željezničar, momčad koja se u ovom trenutku bori za ostanak u Premijer ligi BiH, ali i protivnik koji ima svoju kvalitetu i renome.
Željezničar ima kvalitetu.

- Naš se protivnik bori za ostanak u Premijer ligi, pa će samim time biti i neugodniji. Željezničar ima dobru momčad, ima nekoliko kvalitetnih pojedinaca i mislim kako ljestvica trenutačno ne pokazuje stvarnu kvalitetu ove momčadi. Neće nam biti lako. Ipak, ukoliko mi budemo na svojoj pravoj razini, te ako na pravi način uđemo u utakmicu, onda možemo slaviti. Pozvao bih ovim putem sve naše navijače da nam u nedjelju pruže podršku protiv jednog neugodnog protivnika - kazao nam je Haris Hare Skuhan, vratar HFC Zrinjski.

Skuhan je jedno vrijeme imao problema s ozljedom, njegov izostanak na golu se na nekim utakmicama puno osjetio.

- Sada je moje koljeno potpuno zdravo, pa se ndam kako mogu dati svoj maksimum. Ostatak momčadi radi punim ritmom. Pitanje je kako bi sada stajali na ljestvicu da smo cijelu sezonu imali ovako ozbiljan rad, po dva puta na dan, ovakvu ozbiljnos u klubu i na treninzima. Iskreno mislim kako uz ovakav rad i pristup, te uz par pojačanja možemo iduće sezone boriti za naslov - dodao je Skuhan.

Momčad Željezničara u Mostar dolazi s nadom kako može doći do sva tri boda.

- U nedelju idemo u Mostar kod Zrinjskog, koji je jedna od naj kvalitetnih momčadi u našoj ligi. Međutim, mi smo već pokazali kako znamo igrati sa velikim momčadima tako da i u Mostar idemo pokušati iznenaditi protivnika. Jako poštujemo protivnika, ali isto tako smo misljenja kako se sa takvim momčadima može igrati dobar futsal. Nadamo se fer i korektnoj utakmici i dobrom suđenju, pa neka bolji u toj utakmici pobjedi, kazao nam je Haris Rokša, trener MNK Željezničar.