FOTO  Najava finala-Sarajevski kiseljak open 2015

Najava finala-Sarajevski kiseljak open 2015
Nejedly je svladao predstavnika Hrvatske, inače rodom iz Čitluka, rezultatom 4:6 6:3 6:1 a Cornea predstavnika Makedonije Tomislava Jotovskog rezultatom 7:5 6:3.
Nakon meča koji počinje u 14 sati na terenima teniskog kluba Elliptic na Gromiljaku pored Kiseljaka održat će se i mala svečanost zatvaranja na kojoj će pobjednicima pehare uručiti načelnik općine Kiseljak Mladen Mišurić-Ramljak i direktor turnira Robert Biletić. Turnir će zatvoriti predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara.

Osim polufinalnih mečeva danas je održan i finalni meč parova u kojem su pobjedu odnijeli Danilo Petrović i Ilija Vučić iz Srbije, rezultatom 6:0 6:2.

Sutrašnji finalni meč snimat će ekipa Televizije Kiss dok će večeras na istoj televiziji oko 22 sata biti emitirana kratka reportaža o polufinalnim susretima.

Za sve ljubitelje dobrog tenisa koji ne mogu nazočiti sutrašnjem susretu osiguran je prijenos uživo putem web stranice: http://www.tkelliptic.com/.

Podsjećamo, radi se o 16. po redu Kiseljak open-u te šestom po redu turniru iz ITF Futures serije jer je turnir pod patronatom Međunarodne teniske asocijacije i spada u kategoriju jednog od najjačih teniskih turnira u Bosni i Hercegovini.

Nagradni fond je 10.000,00 $, a osvajač dobiva 18 ATP bodova koji se boduju za svjetsku ATP ljestvicu.

Generalni pokrovitelji, uz Općinu Kiseljak, su tvrtke "Sarajevski kiseljak dd" Kiseljak, predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara i Ministarstvo obrazovanja, znanosti, kulture i sporta Županije Središnja Bosna.