Na međunarodnom mitingu atletičari Zrinjskog osvojili zlato i tri bronce

hak zrinjski
Nastupom 21 kluba iz BiH i Hrvatske sa velikim brojem atletičara i gledatelja nastupio je i Hak Zrinjski sa 25 članova u raznim disciplinama ostvarivši odlične rezultate i 4 odličja.

Prvu disciplinu i zlatnu medalju u utrci na 60m osvojio je Ivan Džidić(2010) mladi perspektivni atletičar Zrinjskog,gdje je apsolutno dominirao u kategoriji limači i po kozna koji put u ovoj sezoni se popeo na pobjednički tron.

U disciplini 200m i vrlo jakoj konkurenciji,zasluženom broncom okitila se Antonela Mikulić(2008) koja je istrčala sjajno vrijeme (36.16)

Utrkom na 400m treće mjesto i broncu osvojio je Ivan Obradović(2005) sa rezutatom(1,08).

Zadnja disciplina mitinga štafeta 4x100m donijela je još jednu broncu atletičarima Zrinjskog koji su trčali u sastavu(Petar Mikulić,Mario Bilušić,Kristijan Crnogorac,Ivan Obradović)

Zapažene rezultate imali su i ostali atletičari/ke Zrinjskog:Marija Šunjić,Ana Dorotea Markić,Magdalena Šunjić,Marija Pehar,Ena Ćorić,Katarina Šunjić,Lana Zovko,Ema Damjanović,Michelle Samardžić,Viktorija Penavić,Marija Obradović,Petar Pandža.

Prvi nastup i prvi službeni rezultat odlično odradivši svoje disciplini ostvarili su mladi atletičari Zrinjskog:Karla Primorac,Karla Stanić,Matija Marinčić i Maro Marinčić.

Atletičare Zrinjskog već 24.rujna očekuje finale Dječije lige koje će se održati u Sarajevu.