Mostarski Zrinjski: Crven, bijeli, plavi

Ti ga nosiš, ponosi se njime

Navijači Zrinjskog se zaista ponose svojim klubom koji je postao brand prepoznatljiv, ne samo u Mostaru i Hercegovini već i puno šire. Ove godine navijači Plemića su ponosni na HŠK Zrinjski, HKK Zrinjski i HMRK Zrinjski.

Pobjeda, pobjeda neka Zrinjski slavi

Slavili su navijači Zrinjskog ove godine pobjede svojoh nogometaša, košarkaša i rukometaša kao nikada prije i ova godina se s pravom može nazvati godinom Zrinjskog. Plemićima ne trebaju nikakvi sajmovi da bi se predstavljali, Plemići se predstavljaju na sportskim terenima. Sportaši Zrinjskog slavili su pobjede koje će ući u anale sporta u Mostaru i Hercegovini i vraćali su se s vrućih gostovanja s punim plijenom.

Uz tebe je sav hrvatski puk uvijek te prati sa tribina huk

Svi ovi uspjesi ne bi bili mogući bez vjernih navijača koji su uz Zrinjski u svim sportovima. Huk s tribina je ono što nosi Zrinjski. Zrinjski su navijači, a navijači su Zrinjski. Jedno bez drugog nije i nikada neće biti moguće.

Blistaj ti u igri k`o mostarsko sunce za tebe kuca Herceg Bosne srce

Klubovi iz športske obitelji Zrinjski blistaju gdje god se pojave u prepoznatljivoj sportskoj opremi sa lentom i svetim grbom na dresu.

HŠK Zrinjski

Nogometaši HŠK Zrinjski su najuspješniji nogometni klub u BiH ma koliko se to nekome ne sviđalo. Plemići su peterostruki prvaci BiH, a službena UEF-a ljestvica kaže da je HŠK Zrinjski najbolji nogometni klub u BiH. Nogometaši HŠK Zrinjski su na najboljem putu da i ove sezone obrane titulu. U Mostaru se još priča o atmosferi sa lanjske proslave kada je na utakmicu protiv Slobode došlo preko 20. 000 navijača. U današnje vrijeme na nogometnoj utakmici skupiti toliko broj navijača može samo Zrinjski.

HKK Zrinjski

Košarkaši HKK Zrinjski ove sezone napravili su puno toga i s pozicije broj 1 kreću u doigravanje za prvaka BiH. Plemići su ove sezone osvojili i Kup Herceg-Bosne, te i više nego uspješno predstavljali BiH u regionalnoj 2 ABA Ligi. Pred Plemićima su završne utakmice za naslov prvaka, a uz sjajnu atmosferu ta povijesna titula nije daleko.

HMRK Zrinjski

Rukometaši Zrinjskog su ove sezone postigli puno toga. Mladost Mostara donijela je puno sreće svojim navijačima u ovoj sezoni. Kada igraju rukometaši traži se karta viška, a ovo je tek početak stvaranja velikog kluba. Pred Plemićima je i obrana naslova pobjednika Kupa BiH i s obzirom na viđeno Plemići mogu donijeti još jedan pokal u svoj Mostar i Hercegovinu.

 

Zrinjski je brand za sve generacije Mostara i Hercegovine. Ova godina Zrinsjkog pokazala je da se puno toga može kada se igra za klub koji se voli. Da uspjehe Zrinjskog prati društvema zajednica Plemići su postizali još bolje rezultate iako su i ovi postignuti s obzirom na uvjete u rangu velikih sporstkih podviga.

Mostarski Zrinjski: Crven, bijeli, plavi

Sportaši Zrinjskog su ponos Mostara i svuda gdje igraju pronose slavu imena svoga i ime grada iz koga dolaze. Uz nabrojane klubove valja istači i HFC Zrinjski koji krupnim koracima ide ka vrhu, te ŽKK Zrinjski 2010 i HŽRK Zrinjski.

I kada dođe vrijeme za rastanak i odlazak iz kluba sportaši Zrinjskog  nikadaa ne zaboravljaju svoj grad, svoj klub i svoje navijače. To je taj klub, na planeti malen, ali najveći u srcu svojih navijača. To je taj Mostarski Zrinjski: Crven, bijeli i plavi.

HERCEGOVINA.info