FOTO  Mostarske mažoretkinje gostovale u Poreču

Mostarske mažoretkinje, mažoretkinje, poreč
...tim gostovao je u Poreču na Europskom natjecanju prijateljske twirl i mažoret asocijacije NBTA gdje su kao gostujuća grupa sudjelovale u ne natjecateljskom dijelu programa.

Kao jedini tim iz BIH nastupale smo u revijalnom dijelu programa, prije samog proglašenja, predstavile smo se s našim zlatnim koreografijama stapa i pom-pona pred mnoštvom svjetskih država koje su sudjelovale na natjecanju među kojima su bile : Rusija, Češka, Engleska, Hrvatska, Francuska, Rumunjska, Italija, Nizozemska, Bugarska, Norveška, Slovenija i Belgija,Wales,Slovačka i Njemačka.

U sklopu natjecanja bio je i seminar tehniciranja sa štapom kojeg je vodio svjetski poznati twirler Tihomir Bendelja na kojem smo naučile puno toga zanimljivog i korisnog.
Ovo trodnevno putovanje imalo je kao cilj upoznati se sa ovom asocijacijom , vidjeti način rada , edukativno djelovati na naše djevojke te kroz druženje i nastupe poticati na učenje kroz niz zabavnih sadržaja i razmjenjivati iskustva od različitih timova diljem svijeta.

Ovaj vikend u Poreču održan je i Sajam sporta gdje su bila sva poznata lica u svijetu sporta Hrvatske na kojem smo također bile jedna od glavnih atrakcija. Događaj je otvoren trkom kroz grad. Prije početka same trke izveli smo nasu koreografiju pom-pona i špalirom označili njezin početak!
Ovim putovanjem postale smo bogatije za još jednom predivno iskustvo ,mnogo toga naučile i upoznale brojne kolege s kojima ćemo vjerujemo i u budućnosti nastaviti surađivati .
Po povratku u Mostar čekaju nas brojni nastupi a prvi po redu će biti već ovoga vikenda kad ćemo nastupiti na ulicama našeg grada u sklopu projekta Sunčana strana Federacije BIH 2018