Mostar: Univerzalna sportska škola Sport Talent organizira Malu olimpijadu EP HZ HB

USŠ Sport talent, Mostar, dječiji dom, Univerzalna sportska škola Sport talent, Mario Glibić, Univerzalna sportska škola Sport talent, Mala olimpijada, Mostar, USŠ Sport talent, Univerzalna sportska škola Sport talent, turnir, USŠ Sport talent, Mostar

Mala olimpijada će se održati u dvorani na Bijelom Brijegu. Na ovoj sportskoj manifestaciji sudjeluje šest univerzalnih sportskih škola: Široki Brijeg,Tomislavgrad, Stolac, Čapljina, Sarajevo te domaćin Mostar.

Djevojčice i dječaci natjecat ce se u štafetnim igrama iz osnovnih elemenata nogometa, košarke, rukometa, atletike i drugih sportova. Na ovim sportskim igrama ukupno ce sudjelovati oko 500 djece. Veliki broj roditelja iz svih nabrojenih gradova potvrdilo je svoj dolazak u Mostar, pa se očekuju ispunjene tribine dvorane na Bijelom Brijegu.

Ovu sportsku priredbu uveličat ce i poznati vrhunski sportaši:Saša Papac, Mario Ivanković, Krešimir Kordić, Boris Džidić, Vedran Princ i mnogi drugi. Malu Olimpijadu upotpunit će i "Zumbice" iz dječjih vrtića Mostar pod vodstvom Zumba instruktorice Lejle Delalić.

U sklopu igara cilj je djecu potaći i učiti da od malih nogu daruju one kojima je pomoć najpotrebnija pa će Mala olimpijada imati i humanitarnu akciju za djecu sa posebnim potrebama rehabilitacijskog centra Sveta obitelj.

Iz Univerzalne sportske škole Sport Talent  Mostar zahvaljuju  generalnom sponzoru Elektroprivredi HZ-HB d.d. Mostar koji su prepoznali ovaj projekt za djecu ali i ostalim sponzorima Zračna luka Mostar, Logos, Katarina, ALFA TERM i drugi.