FOTO/VIDEO  Ispravak vijesti: U Mostaru održano državno prvenstvo za mažoretkinje

mažuretkinje, Mostar

Prvenstvo mažoretkinja FBiH po prvi puta održalo se u Mostaru. Preko 600 mažoretkinja iz 7 bh. gradova sudjelovalo je na ovom natjecanju. Podsjećamo, mažoretkinje grada domaćina jedne su od osnivačica Saveza mažoretkinja FBiH. Prvenstvo su i ove godine obilježile širokobriješke i mostarske mažoretkinje koje su osvojile najveći broj medalja.

Prvi dio programa izazvao je veliku pozornost mostaraca, a sa obzirom na veliku vrućinu mažoretkinjama nije bilo lako izvesti svoje točke.

Čitav dan neumorne mažoretkinje pokazivale su svoje sposobnosti u plesu sa štapom i u pom-pon kategoriji. Svaki njihov pokret brižno su pratili članovi stručnog žirija.

Svečano otvaranja na kojem su, između ostalog, nazočili predsjednik HDZ BiH Dragan Čović, kandidat za premijera HNŽ-a Denis Lasić, predsjednik Sportskog saveza Grada Mostara Hasan Šišić, održano je ispred ulice kneza Domagoja.

Proglašenje pobjednika upriličeno je na ŠRC Kantarevac. Prepoznavši značaj ovog natjecanja grad Mostar pružio je bezuvjetnu podršku organizatorima i natjecateljima.


fena/FOTO:hercegovina.info