Mirjana Lučić - Baroni izborila četvrtfinale i u pojedinačnoj konkurenciji

Mirjana Lučić, WTA Doha, katar, tenis, Mirjana Lučić-Baroni, Lučić Baroni , US Open, tenis, venus williams, tenis, Mirjana Lučić-Baroni, Mirjana Lučić-Baroni i, WTA Strasbourg , tenis, Mirjana Lučić-Baroni, US Open, Mirjana Lučić-Baroni, Australian Open, tenis, Mirjana Lučić-Baroni i, Australian Open, tenis, tenisačica, Mirjana Lučić-Baroni i, Mirjana Lučić-Baroni, tenisačica, Mirjana Lučić-Baroni, Mirjana Lučić
MIRJANA LUČIĆ-BARONI (HRV) - Jennifer Brady (SAD) 6-4, 6-2

Nakon što je u nedjelju izborila mjesto u četvrtfinalu u konkurenciji ženskih parova, 34-godišnja hrvatska tenisačica Mirjana Lučić-Baroni isti je podvig ponovila i dan kasnije u pojedinačnoj konkurenciji, kad se pobjedom 6-4, 6-2 nad 21-godišnjom Amerikankom Jennifer Brady probila do četvrtfinala Australian Opena u Melbourneu.
Hrvatska veteranka je dvoboj završila sa 35 'winnera', 24 više od svoje suparnice, čime je nadoknadila dvostruko više napravljenih neforsiranih pogrešaka (24-12) nego što ih je imala Brady. Lučić-Baroni je iskoristila četiri od sedam prilika za 'break', a Brady je imala realizaciju 1/6.
Hrvatsku tenisačicu u noći s ponedjeljka na utorak prvo čeka nastup u četvrtfinalu ženskih parova, do kojeg je stigla igrajući s njemačkom Fed Cup reprezentativkom Andreom Petković, a noć poslije će pokušati izboriti polufinale u pojedinačnoj konkurenciji, kada će joj suparnica biti bolja iz dvoboja 5. i 22. nositeljice, Čehinje Karoline Pliškove i Australke Darije Gavrilove.

Hina