Marin Čilić: Željno čekam svaki meč

Ne bude li iznenađenja odmjerit će snage Čilić i Nalbandian te Karlović i Del Potro, a tko će prvi u akciju bit će određeno na ždrijebanju u četvrtak.

Ozljeda koljena je prošlost. Prvih tjedana sam imao dosta problema s kretanjem, nisam mogao 'opustiti kočnicu' u glavi i opustiti se. Posljednjih desetak dana sam presretan sa svime, mislim da nisam bio zdraviji u posljednje dvije godine i željno iščekujem svaki meč, rekao je Čilić.

Naše tenisače ovog vikenda čeka vrlo težak posao, Argentina jedna od najjačih reprezentacija svijeta. Oni jesu favoriti, igraju kod kuće i publika će biti prevaga u nekim ključnim poenima. No neće im biti lako, ostavit ćemo sve što imamo na terenu i uz takav stav, uz izgaranje za svaki poen, imamo šanse, smatra Čilić.

U utorak je na tribinama stadiona Parque Roca bila prava gužva, iako se radilo samo o treningu. Više od tisuću gledatelja, većinom djece iz brojnih lokalnih teniskih klubova, priredilo je izvrsnu atmosferu, a bitka za autograme poznatih tenisača bila je oštra.

HRT.hr