Marin Čilić: Mogu biti prvi na svijetu

Marin Čilić, Novak Đoković, Marin Čilić, ATP Toronto, Marin Čilić, US Open, tenis, Marin Čilić, Marin Čilić, US Open, Marin Čilić, tenis, Marin Čilić, Australian Open, Marin Čilić, Australian Open, Marin Čilić, Marin Čilić, Marin Čilić, Marin Čilić, Borna Ćorić
Zbog ozljede je otkazao turnir u Rotterdamu, a u Dubaiju će igrati prvi put nakon devet godina. U najavi turnira potvrdio je da je njegovo zdravstveno stanje puno bolje.

"Kraj prošle sezone je bio prilično naporan za mene. Igrao sam u Londonu, a onda i finale Davis Cupa. Imao sam problema s koljenom, ali sada se osjećam mnogo bolje", rekao je Čilić, a njegove izjave prenosi Sportklub.

Najbolji hrvatski tenisač potom je upitan o ciljevima za narednu sezonu. Čilić je ponovio ono što je rekao i u prošlosti. Želi biti najbolji.

"Mislim da mogu biti prvi na svijetu. Pitanje je samo kakva je konkurencija. Stvari se mijenjaju vrlo brzo. Mali napredak može donijeti veliku promjenu na listi. Nikada neću otpisati tu mogućnost", rekao je ambiciozni Čilić.

Čilić je trenutno 10. igrač svijeta nakon što je izgubio puno bodova ispadanjem u četvrtom kolu Australian Opena od Španjolca Roberta Bautiste-Aguta. Prošle godine je igrao finale istog turnira kada je izgubio od Rogera Federera./HMS/