FOTO/VIDEO  Marin Čilić i Goran Ivanišević ponovno su bili u sastavu ekipe UAE Royalsa

Humanitarna akcija, Goran Ivanišević, Davis cup, tenis, Međugorje, Goran Ivanišević, Marin Čilić, Goran Ivanišević, UAE Royals, Međunarodna teniska premijer liga, tenis, tenis, Goran Ivanišević, povijest, Goran Ivanišević, tenis, Goran Ivanišević, tenis, Goran Ivanišević, Kuća slavnih
Marin Čilić i Goran Ivanišević ponovno su bili u sastavu ekipe UAE Royalsa koja je u srijedu, u 5. kolu Međunarodne teniske premijer lige, u Singapuru svladala Manilla Maverickse s 26-21 te tako ostvarila prvu pobjedu nakon dva uzastopna poraza.

Meč je otvorio Ivanišević tijesnim 5-6 porazom od Australca Marka Philippoussisa, a potom je Čilić sa 6-4 svladao Jo-Wilfrieda Tsongu. Čilić i Nenad Zimonjić izgubili su 3-6 igru parova od Tsonge i Hueyja, a pobjedu Royalsima osigurali su Zimonjić i Kristina Mladenović, koji su prvo sa 6-1 svladali Kirsten Flipksen i Daniela Nestora, da bi na kraju Mladenović sa 6-4 bila bolja od Flipkens.

U drugom dvoboju Singapur Slammarsi došli su do prve pobjede, nanijevši prvi poraz Indian Acesima. Slammersi su slavili s 24-23, a to je ujedno bio prvi meč u kojem je o pobjedi odlučivao "super tie-break" u kojem je vremensko ograničenje trajanja sedam minuta. Unutar tog vremena Tomaš Berdych je sakupio više poena od Gaela Monfilsa i donio prvu pobjedu svojoj ekipi.

U četvrtak će u 6. kolu, posljednjem koje se igra u Singapuru, upravo domaći Slammersi biti suparnici UAE Royalsima, dok će u drugom dvoboju snage odmjeriti Indian Aces i Manilla Mavericks. IPTL rezultati, 5. kolo: Musafir.com UAE Royals - Manilla Mavericks 26-21 DBS Singapore Slammers - Micromax Indian Aces 24-23 Ljestvica: 1. Micromax Indian Aces 5 4 1 18 2. Musafir.com UAE Royals 5 3 2 15 3. Manilla Mavericks 5 2 3 13 4. DBS Singapore Slammers 5 1 4 10