Iz Centra Čitlučanima poručili da ne dolaze praznih ruku, oni im odgovorili eroGAG-om

Brotnjo Centar
Hercegovina.info

Nakon reprezentativne stanke, domaći futsaleri ponovno će na parkete. No, prije nastavka prvenstva, sutra i prekosutra na rasporedu su utakmice četvrtfinala kupa.

Aktualni prvak Mostar Stari Grad tako će na svom parketu dočekati momčad Bosne Kompred, Seljak će na svom parketu ugostiti Kaskadu iz Gračanice, Salines će na gostovanje u Doboj kod Liliuma, dok će Centar u Sarajevu dočekati Brotnjo.

Upravo taj posljednji susret izaziva najviše pozornosti. Centar je na prvenstvenoj ljestvici treći, dok ga Čitlučani prate u stopu i sigurno je kako nas očekuje jako dobra utakmica u Sarajevu.

Brotnjo Centar

No, da sve ne bude preozbiljno pobrinuli su se urednici Facebook stranica oba kluba, koji su pokazali kako mogu biti pozitivni i lijepi odnosi među sportskim rivalima.

Brotnjo Centar

Najprije su iz Centra postavili šaljivu fotografiju s izrazima lica svog stožera uoči i poslije izvlačenja kupa, što je i klub iz Čitluka podijelio na svojoj stranici.

U objavi su iz Centra poručili Čitlučanima da ne dolaze praznih ruku, na što su im iz Brotnja odgovorili sa simpatičnom eroGAG objavom.

U svakom slučaju lijepa i pozitivna atmosfera u BH futsalu.