Ivanišević svojim odgovorom podigao Srbiju na noge

Goran Ivanišević
Goran Ivanišević
Novinare i komentatore koji prate ovogodišnje izdanje prvog grand slam turnira Australian Opena zanimalo je kako Goran Ivanišević gleda na promjene u stručnom stožeru najboljeg srpskog tenisača Novaka Đokovića. Čini se kako Đokoviću baš i ne ide najbolje; otkako je prekinuo suradnju s Borisom Beckerom, izgubio je prvo mjesto na ATP ljestvici, a u Melbourneu je senzacionalno ispao već u 2. kolu.

'Teško mi je komentirati promjene u njegovoj momčadi. Iako trenutno nije broj jedan, Novak je - po meni - najbolji! Osvojio je sve što se osvojiti moglo', kazao je Ivanišević.

A onda je najbolji hrvatski tenisač svih vremena morao odgovoriti na škakljivo pitanje srpskih novinara. Zanimalo ih je postoji li mogućnost da Goran Ivanišević jednog dana bude trener Novaka Đokovića.

'Mogućnost da u budućnosti surađujem s Novakom Đokovićem? Hm, to bi bilo kao da vas u nogometu Real Madrid pozove da budete njihov trener. To se ne odbija! To je san svakoga tko bi ikada želio baviti se trenerskim poslom i tko se imalo razumije u taj posao', odgovorio je Ivanišević i zaludio teniske drukere u Srbiji. Jedan dio čak i podržava tu ideju, no puno je više onih koji baš i ne odobravaju eventualnu suradnju Gorana Ivaniševića i Novaka Đokovića. Pričekat ćemo reakcije iz Hrvatske.

tportal.hr