HPK Široki osvojio Europski turnir

Ovo je treća godina za redom da HPK Široki sudjeluje na Europskom turniru i prva osvajačka. Zlato su osvojili u kategoriji seniori tim, i seniori duo hip hop cheer Nikolina Čolak i Marijana Vidačković ( 11 mjesto na Svjetskom prvenstvu u Americi za 2013. godinu ). Srebro je osvojeno u kadetima tim, a broncu su osvojili u solo kadeti Nikola Čolak, solo juniori Anamarija Mabić, solo seniori Nikolina Čolak, duo hip hop kadeti Nikola Čolak i Ana Šendula te seniori group stunt. Četvrto mjesto pripalo je u duo cheer Ružici Banoži i Andrei Marić, peto mjesto Ana Šendula u solo kadeti cure, te 7 mjesto duo cheer Anamarija Mabić i Anđela Tomić.

Ovo je najuspješnija godina otkako postoji klub. Osvojili su državno prvenstvo, briljirali na Europskom, te osvojili 11 mjesto na Svjetskom prvenstvu u Americi.

Maloj djeci se najviše dojmilo natjecanje. Kad bi god netko izašao nastupiti oni bi pokušali izvesti njihove akrobacije. Nikola Čolak je imao odličan nastup u solo kadeti, a po izlasku sa borilišta svi su mu od reda čestitali. Najbolje nastupe definitivno su imali Slovenci koji dominiraju u Europi, a oduševili su ih i Mađari.

Klub se zahvaljuje svima koji su nesebičnim donacijama podržali članove za odlazak u Zagreb, te najavljuju da su započeli upisi za novu sezonu osvajanja, plesa, zabave, druženja i putovanja. Sve informacije možete dobiti na boj 063-463-438 ili email kluba [email protected]