FOTO  HKK Zrinjski i HMRK Zrinjski pišu najljepše stranice u povijesti sporta u Mostaru

HKK Zrinjski, HMRK Zrinjski

Ljubitelji sporta u gradu na Neretvi godinama čekaju nešto što nas očekuje, prvo u srijedu, a zatim u petak i subotu. Ove dvije sportske priče nešto su najljepše što se moglo dogoditi sportu u gradu koji ne podržava uspjehe svojih najboljih sportaša.

Priča prva HKK Zrinjski. Košarka je sport planetarno popularan i koji zauzima svoje mjesto u vrhu svjetskog sporta. Mostar nije nikada imao prigodu biti veći košarkaški centar premda je stvorio igrače koji se mogu svrstati u košarkašku elitu. Dovoljno je spomenuti velikog Bojana Bogdanovića koji je danas jedan od najboljih košarkaša na svijetu, a ne treba smetnuti s uma da je u Mostaru svoje prve korake napravio još jedan velikan svjetske košarke Dražen Dalipagić.

Ovih dana najljepše stranice u povijesti košarke u Mostaru piše HKK Zrinjski. Plemići su trenutno prvi na ljestvici košarkaške lige, i uspješno se natječu u svojoj premijernoj sezoni u ABA 2 Ligi. Vrući mostarski parket već su pognute glave napustili košarkaši Bosne i Ohrida, a srijeda je dan za novu pobjedu. U srijedu gost dvorane na Bijelom Brijegu je momčad Lovćena i to je prilika da Mostar podrži svoje Plemiće da dođu do još jedne pobjede.

HKK Zrinjski-KK Lovćen, srijeda 15.11.2017. u 18.00. sati

Slično svojim kolegama košarkašima povijest pišu i rukometaši HMRK Zrinsjki. Rukomet ništa manje nije popularan u svijetu sporta od košarke, a ni Mostar nije iznimka što se tiče vrhunskih rukometaša. HMRK Zrinjski je dao velikane poput braće Karačić i Marina Marića, a današnja ekipa predvođena djecom Zrinjskog u petak i subotu igra europske utakmiceEHF Challenge Cup-a   u svom gradu i pred svojom vjernom publikom.

HMRK Zrinjski-BSB Batumi, 17. i 18.11.2017. godine od 19:00

Ovi događaju ne trebaju pozivnice, ali Mostar kao Mostar je teško pokrenuti. Dragi prijatelji sporta i navijači Zrinjskog košarkaši i rukometaši trebaju Vašu potporu kako bi napravili još jedan iskorak. Mostar je grad fenomen u svijetu sporta i grad koji je bez sportske dvorane iznjedrio svjetski poznate igrače.

Ambiciozne uprave HKK Zrinjski i HMRK Zrinjski imaju planove konačno to promijeniti i svi im moramo pomoći na tom putu da Mostar napokon dobije adekvatnu sportsku dvoranu.

Dolazak u dvoranu u srijedu, te u petak i subotu biti će ne samo potpora našim košarkašima i rukometašima, nego i ljudima koji vode ove uspješne sportske kolektive i koji nastoje naš grad dovesti na sportsku kartu Europe i svijeta.

Danas je ponedjeljak. Dovoljno je rano da rezervirate svoje vrijeme za srijedu, petak i subotu, te podržite sveto ime Zrinjski. Princ, Delić, Mandarić su djeca Zrinjskog i djeca ovoga grada i vrijeme je da im damo potporu kakvu zaslužuju.

HERCEGOVINA.info