FOTO  Hercegovci slavili u Tešnju protiv TRK-a rezultatom 46:21

ragbi

... izranjavani ozljedama Hercegovci su pružili fenomenalnu partiju i došli do pobjede koja im je osigurala drugo mjesto na prvenstvenoj ljestvici.

Ragbi klubovi Hercega i Tomislava sigurno su ušli u utakmicu - i polaganjem Škobića došli u vodstvo, što je i bio cilj, što prije "otvoriti" protivnika. Domaćini vrlo brzo poravnavjau rezultat tako što koriste pogreške u obrani Hercegovaca.

Rajič je uvećao vodstvo nakon što je izborio kazneno polagan. Do kraja poluvremena Hercegovci podižu vodstvo na 21 : 7 polaganjem Bene.

Treba naglasiti kako ragbijaši Herceg/Tomislava zbog brojinih izostanaka nisu imali zamjene i unatoč vidljivom umoru postižu polaganje preko Juriča. Umor čini svoje i nakon ogromnog pritiska domaćih ragbijaša obrana puca 2 puta, prvi put u 50.-toj a zatim i u 60. minuti postižu dva polaganja i vraćaju se u igru.

Nakon čega se Hercegovci bude i kreću u konačni obračun . Snažni skup se budi gura sve jače a time izbacuje liniju u prilike za postizanje poena što koriste Škobić , Rajič i Jurič i postavljaju konačnih 46 :21 .

Herceg i Tomislav su pokazali i više nego dobru igru s obzirom kako nikako ne održavaju zajedničke treninge.

STADION „LUKE" TEŠANJ

GLEDATELJA : 100

SUDAC : BENJAMIN KARIĆ

RK HERCEG / TOMISLAV : BENO, KAJTAZI, VUKOJA, ANIČIĆ, KONJEVOD, SABLjIĆ M., MARIĆ, JURIČ, BAKOVIĆ,RAJIČ,ŠKOBIĆ,SLIŠKO, BAKOVIĆ, SABLjIĆ S.
TRENER: Boris Aničić

RK TRK TEŠANJ : KALBIĆ,BRANKOVIĆ,SEJDINOVIĆ,ROSA,JAHIĆ A.,ČERIM S.,TANJIĆ,ČERIM A., KARAPANĐIČ,JAHIĆ I.,MAHMUTOVIĆ,BEGAGIĆ,SOFTIĆ,MUJKANOVIĆ,RAHIĆ,SINANOVIĆ.
TRENER; Safet Čerim