FOTO  Hak Zrinjski:Veliki uspjeh atletičara Zrinjskog na državnom prvenstvu BiH

hak zrinjski
Nastupila su 23 kluba iz cijele BiH sa velikim brojem natjecatelja.Hak Zrinjski nastupio je sa 12 atletičara/ki i ostvario veliki uspjeh.

Prošlogodišnji dvostruki prvak države (60m,200m) Ivan Obradović(2005g) ovaj put u utrci na 300m,pokazao je svu nadmoćnost nad ostalim atletičarima i odličnim rezutatom(44,76) osvojio zlatno odličje i ove godine postao prvakom BiH i pokazao da je pred njim sjajna atletska karijera.

Par centimetara do odličja sa odličnim skokom u dalj(3,97) Ana Dorotea Markić(2005) zauzela je visoko 4 mjesto u državi, ostvarila novi osobni rekord i pridružila se samom vrhu skakačica u dalj.

Naposlijetku u utrci štafeta 4X100m sjajni atletičari Hak Zrinjskog (Petar Mikulić,Mario Bilušić,Kristijan Crnogorac,Ivan Obradović) okitili su se zlatnim odličjem i postali prvaci države sa sjajnim istrčanim rezultatom (56,47)

Odličan nastup sa nekoliko osobnih rekorda imali su;Magdalena Šunjić,Marija Šunjić,Marija Pehar,Ena Ćorić.Ema Damjanović,Antonela Mikulić,Marija Obradović.

Prezadovoljni nastupom svojih atletičara iz Hak Zrinjskog najavljuju još uspješniji nastavak sezone i odlične rezultate na slijedećem natjecanju Dječije lige koja će se održati u Sarajevu 13.svibnja 2017god.