FOTO  Hak Zrinjski:U 3.kolu Dječije atletske lige dominirali atletičari Zrinjskog

hak zrinjski
Hak Zrinjski nastupio je sa 16 atletičara/ki,ostvarivši odlične rezultate sa velikim brojem medalja i odličnih rezultata.

Najmladji atletičari Zrinjskog nastupom na 60m osvojili su dva zlata i srebro.Marija Obradović u odličnoj utrci svladala je svoju konkurenciju i sjajno istrčala svoj osobni rekord (10,16).Do drugog zlata na 50m istrčao je Ivan Džidić sa odličnim rezultatom (9,64),dok se Ivano Grabovac u utrci na 60m okitio srebrom sa rezultatom (11,24).

U disciplinama za mlađe pionire gdje su u potpunosti dominirali članovi Hak Zrinjskog Ana Dorotea Markić i Ivan Obradović sa sjajnim rezultatima i medaljama u tri discipline dokazujući svojim nastupom i rezultatima da su u budućnosti veliki potencijal BiH atletike.

Ana Dorotea Markić kao i u dva prethodna kola osvojila prvo mjesto ubjedljivom pobjedom na 200m(31,19),zatim na 80m prepone sa izvrsnim rezultatom vrijednog pažnje i novim osobnim rekordom(14,30)osvojila i drugo zlato i skokom u dalj (3.98)okitila se srebrom.

Ivan Obradović sa novim osobnim rekordom i sjajnim rezultatom vrijednog pažnje na 200m(27.15) ubjedljivo osvojio prvo mjesto,na 80pr ponovno odličnim rezultatom (14.16) okitio se i drugim zlatom,da bi skokom u dalj sa rezultatom (4,48) okitio se i trećim zlatom.

Srebrom u sve tri discipline i odličnim rezultatima zasluženo je slavio Luka Penavić 200m(32,99),80pr (15,65),skok u dalj (3,70)

Moramo spomenuti i odlične nastupe Marije Šunjić,Magdalene Šunjić i Petra Pandže koji su oborili osobne rekorde kao i zapažene rezultate ostalih članova:Antonela Mikulić,Ena Ćorić,Ema Damjanović,Viktorija Penavić,Michelle Samardžić,Lorena Ćorić.

Iz Hak Zrinjskog sa nestrpljenjem očekuju završnicu finalnog 4 kola atletske lige,gdje bi sa zbrajanjem bodova iz sva 4 kola lige sa velikom vjerovatnošću i finalnim odličnim rezultatima članovi Hak Zrinjskog Ana Dorotea Markić,Marija Obradović,Ivan Obradović i Ivan Džidić mogli biti proglašeni najboljim pojedincima i podići pehare osvajača lige.