FOTO  Hak Zrinjski:Atletičari Zrinjskog uspješni na Uskršnjem mitingu u Splitu

hak zrinjski u splitu
... miting koji je okupio preko 500 atletičara/ki iz Slovenije,Crne Gore,Bosne i Hercegovine kao iz svih djelova Hrvatske.Hak Zrinjski nastupio je sa 15 atletičara/ki u raznim disciplinama ostvarivši dobre rezultate.

Dvije srebrene medalje u dosta jakoj konkurenciji osvojio je mladji kadet Ivan Obradović sa odličnim skokom u dalj(5.08) što je ujedno i njegov osobni rekord u ovoj disciplini i utrkom na 60m sa rezutatom (8.48)

Za mladje kadetkinje u skoku u dalj u finalnu skupinu plasirala se Ana Dorotea Markić sa odličnim skokom (4.20) i oborila svoj osobni rekord.

Takodjer u finalnu utrku u konkurenciji limačica plasirala se i Marija Obradović odličnim kvalifikacijskim utrkama.

Kadetkinja Magdalena Šunjić sa skokom u dalj (3.70) oborila je svoj osobni rekord.

Zapažene rezultate ostvarili su i ostali članovi Hak Zrinjskog: Marija Šunjić,Lana Zovko,Antonela Mikulić,Petra Mandlbaum,Barbara Mandlbaum,Marija Lovrić,Dora Lovrić,Vice Musa,Ivano Grabovac,David Bokšić,Petar Pandža.

Ovaj mitinng koji je okarakterisan kao i međunarodni miting,ujedno je atletičarima Zrinjskog i prvi nastup u ovoj sezoni i odlično je poslužio kao prednatjecanje za Državno prvenstvo BiH koje će biti održano u Zenici 5.svibnja 2018god,gdje s podizanjem forme mladih atletičara očekuju se još bolji rezultati.