FOTO  Hak Zrinjski:Ana Dorotea Markić,Marija Obradović,Ivan Obradović i Ivan Džidić osvojili zlato na Dječijoj ligi u Sarajevu

hak zrinjski
...uz odličnu organizaciju i veliki broj mladih atletičara/ki u raznim disciplinama.
Hak Zrinjski nastupio je sa 18 atletičara/ki i ostvario izvanredne rezultate.

Natjecanje je krenulo sa disciplinama za najmlađe atletičare,gdje je Marija Obradović(2009) dominirala u svojim disciplinama i u odličnoj utrci na 60m rezultatom (10.40) donijela Hak Zrinjskom prvu zlatnu medalju na ovom natjecanju.

Nedugo zatim najmladji član Hak Zrinjskog Ivan Džidić(2010),koji je ovim natjecanjem upisao svoj prvi nastup,okrunisao ga je zlatnom medaljom sa odličnim rezultatom na 50m (9,60)-

Završni dio natjecanja nastupili su mladji pioniri/ke na 200m,gdje je nastupila Ana Dorotea Markić(2005) i nadmoćno savladala konkurenciju sa sjajnim rezultatom i novim osobnim rekordom (30.53) i osvojila najsjajnije odličje.

Za mladje pionire na 200m nastupio je prošlogodišnji i ovogodišnji prvak države Ivan Obradović(2005) i ponovnim osobnim rekordom i najbržim vremenom u BiH (27.57) postao trenutno nedostižan i bez ozbilnije konkurencije u ovoj disciplini.

Uz rame Obradoviću atletičar Zrinjskog Kristijan Crnogorac(2005) okitio se srebrom i novim osobnim rekordom(28.75)

Zapažene rezultate ostvarili su i ostali članovi Hak Zrinjskog:Magdalena Šunjić,Ena Ćorić,Marija Šunjić,Antonela Mikulić,Vana Tadić,Ema Damjanović,Lana Zovko,Petar Pandža,Ivano Grabovac.

Iz Hak Zrinjskog prezadovoljni odličnim rezultatima svojih atletičara ocjenili su ovu sezonu kao jednu od najuspješnijih od osnutka kluba.