FOTO  Fitness Club Body Zone Mostar: Idealno mjesto za trening

Fitness Club Body Zone Mostar

U mostarskom naselju Ilići nalazi se Fitness Club Body Zone klimatizirana teretana, opremljena suvremenim fitness spravama, te utezima i drugim rekvizitima za trening, te je savršeno mjesto za trening.

Teretana i rad u teretani je specifičan. Potrebno je točno znati kako se u teretani vježba, koja sprava je za koju mišićnu skupinu, ako se radi s utezima koji mišić ili mišićna skupina se aktiviraju, je li vježba osnovna ili izolirajuća. Teretana je prava mala znanost i sve te sprave treba gledati s poštovanjem! Jedna kriva vježba, jedan krivi pokret, može nam nanijeti više problema nego da uopće nismo krenuli s vježbanjem.
Upravo zbog toga, početnicima se preporuča osobni trener koji bi ih kroz određeno vrijeme nadzirao i naučio pravilnom vježbanju i radu.

Idealan trener je upravo vlasnik teretane u Ilićima Leo Zovko višestruki državni prvak u body buildingu i licencirani trener. Teretana je opremljena najmodernijim spravama za vježbanje, a zadovostvo dosadašnjih korisnika jamac je kvalitete usluge koju teretana nudi.

Za sve dodatne informacije :
Fitness Club Body Zone Ilićka bb
Kontankt
Mob: 063 803 870