FOTO/VIDEO  Esned Crnomerović i Ivona Ćavar najbolji sportaši Grada Mostara za 2016. godinu

izbor najbolji sportaša Mostara

Godinu iza nas obilježio je karate, a za najboljeg sportaša Grada Mostara izabran je član Karate kluba Mostar Esned Crnomerović. Za najbolju sportašicu Grada Mostara izabrana ke članica Sveučilišnog karate kluba Neretva.

HŠK Zrinjski je proglašen za najbolju mušku seniorski ekipu, dok je Sveučilišni odbojkaški klub Mostar za najbolju žensku ekipu.

Najbolja mlađa kadetkinja je članica Kluba vodenih sportova Orka Lana Pudar, dok je najbolji mlađi kadet član Judo kluba Borsa Mario Jozeljić.

Za najbolju kadetkinju izabrana je članica Judo kluba Hercegovac Danica Jurić, dok je najbolji kadet član Teniskog kluba Mostar Ajdin Muharemović.

Najuspješnija ženska mlada ekipa je Hrvatski rukometni klub Katarina, dok su za najuspješniju mušku mladu ekipu izabrani članovi juniorske ekipe HŠK Zrinjski.

Za najuspješniju juniorku izabrana je članica Kluba vodenih sportova Orka Anida Mahinić, dok je najuspješniji junior član Sveučilišnog karate kluba Neretva Marin Brkić.

Priznanje za dugogodišnji doprinos u radu NK Cim posthumno je dobio Slavko Krešić. Priznanje za postignute vrhunske rezultate u rukometu posthumno je dobio Goran Suton.

Priznanje za doprinos u razvoju sportske infrastrukture Grada Mostara dobio je Dragan Miličević, a priznanje za doprinos u radu plivačkih klubova Grada Mostara dobio je Prof.dr. Mario Vasilj, kao i Ivica Džidić.

Posebno priznanje za vrhunski sportski rezultat dobio je Goran Nikolić, a za najuspješnijeg sportskog radnika proglašen je Prof. dr. Zdenko Klepić. 

Najuspješniji trener Grada Mostara u 2016. godini je trener Sveučilišnog karate kluba Neretva Miroslav Klepić, a nagradu za životno djelo dobio je Hasan Lugić, kao i Prof. dr. Vojo Višekruna.

Posebno priznanje za ostvarene sportske rezultate dobio je Športsko plesni klub Zrinjski, Amina Kajtaz (plivanje) i Damir Beljo (boks).

Priznanja za životno djelo dobili su Hasan Lugić i prof. dr. Vojo Višekruna. Posthumno je priznanje za razvoj nogometa u Hercegovini dodijeljeno Slavku Krešiću, te za razvoj rukometa Goranu Sutonu. Član UO HMRK Zrinjski Dragan Miličević, upravitelj Gradskog bazena Ivica Džidić, prof. dr. Mario Vasilj, dekan FPMOZ-a prof. dr. Mario Vasilj, te Goran Nikolić dobili su priznanje za doprinos razvoju sporta i izgradnji sportske infrastrukture.

Više fotografija pogledajte OVDJE.

HERCEGOVINA.info