Drama u Dubrovniku: Sukno 'prevario' Jugaše

... Dubrovnik grad vaterpola. Već nakon pobjede u finalnoj utakmici olimpijskog turnira u Londonu, počele su pripreme za veliki doček. Kada su 'djeca' Grada sa zlatnim kolajnama oko vrata sletjela u dubrovačku zračnu luku Čilipi, zaorila se pjesma.

Slavlje se nastavilo na Stradunu, no za oko je zapeo jedan detalj - Sandra Sukna nije bilo. Znali su Dubrovčani kako nešto nije u redu. I imali su pravo!

Ubrzo je odjeknula vijest kako je Sukno novi igrač ljutog rivala iz Rijeke, Primorja EB.

"Sigurno prelazim u Primorje", izjavio je ponajbolji vaterpolist svijeta naglasivši kako će ponosno braniti boje svog novog kluba.

No, u svemu tome postoji jedan problem koji je iznimno razljutio navijače Juga. Sukno, dojučerašnji član talijanskog Pro Recca koji se u međuvremenu raspao, imao je klauzulu u ugovoru po kojem je bio predviđen njegov povratak u Jug ako ne odradi ugovor do kraja, a upravo to se i dogodilo. Godinu dana prije isteka ugovora, Sukno je raskinuo ugovor s Talijanima, ali se u Jug ipak nije vratio.

Odlučio se ipak priključiti riječkoj momčadi koja po svim najavama stvara novi vaterpolski Dream Team. Njegovi Dubrovčani će mu ovaj potez teško oprostiti.

Izvor: Sportski.net