FOTO/VIDEO  Đoković na publiku u Madridu urlao: Sad ćete da mi pušite k****

Osim što ga je mladi Bugarin Grigor Dimitrov, zvan "Baby Fed", ozlijeđen "zabio" u tamošnju zemlju već u 2. kolu, publika ga je izviždala i žestoko navijala protiv njega i za suparnika.

Dva su razloga zbog čega se protiv njega urotilo desetak tisuća gledatelja na Caja Magici: Zato što misle da je simulirao ozljedu pri vodstvu Dimitrova 4:2 u drugom setu (prvi je također dobio), kako bi ga izbacio iz ritma - što mu je i uspjelo, jer ga je nakon povratka brejknuo.

Simpatije publike prema slabijem pretvorile su se u otvoreno navijanje za Đokovićevog protivnika kada su nakon toga Dimitrova uhvatili grčevi, pa je uz bolnu grimasu i šepajući, jedva izgurao taj set do kraja. Đoković je iskoristio protivnikovo skakutanje "na jednoj nozi" umjesto trčanja, pa ga je vozao skraćenim lopticama i dijagonalama.

Čak i u takvom stanju, odlično se nosio s najboljim tenisačem svijeta na krilima žestoke podrške publike i u tie-breaku drugog seta propustio meč loptu. Đoković je osvajanje drugog seta slavio kao pobjedu na turniru, a kad je sjeo na klupu, dva puta je zaurlao prema tribinama ono što možete čuti u posljednjih desetak sekundi videa: "Sad ćete da mi pušite k****!"