FOTO  Cro Star taekwondo uspješan na turniru u Tomislavgradu

Cro Star, turnir, Tomislavgrad

na kojem je sudjelovalo 230 natjecatelja iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine. Taekwondo klub Cro Star Mostar i taekwondo klub Široki Brijeg, koje vodi trenerica Klaudia Marić ostvarili su izvrstan rezultat osvojivši 16 medalja (7 zlata, 4 srebra, 5 bronci), 3 ekipna pehara, a Andrej Matić je proglašen za najboljeg mlađeg kadeta turnira.

Taekwondo klub Cro Star Mostar izborio se za 7 zlata, 3 srebra i 5 bronci.

Zlato: Dominik Granić, Andrej Matić, Matej Vidačak, Antonio Rezo, Dorijan Matić, Roko Baković, Matej Sesar.

Srebro: Roko Rozić, Luka Penavić, Jure Groznica.

Bronca: Iva Grbešić, Nika Šunjić, Ivo Planinić, Josip Bevanda, Petar Bosnić.

Cro Star je osvojio 3 ekipna pehara, i to za ekipno 2. mjesto u sveukupnom poretku, ekipno 2. mjesto u vrtićancima i ekipno 2. mjesto u mlađim kadetima. Andrej Matić je proglašen najboljim mlađim kadetom turnira. Do zlata je došao s 4 odlične borbe i sljedećim uvjerljivim rezultatima: 18:3, 22:1, 11:5, 16:2.

Taekwondo klub Široki Brijeg se predstavio s 3 natjecatelja. Tvrtko Jelić se s 2 pobjede izborio za srebro. Fran Mandić je imao 1 pobjedu, no nije mu bila dovoljna za broncu, kao ni njegovom bratu Ivanu Mandiću. Taekwondo klub Široki Brijeg je počeo s radom prošle godine u 10. mjesecu.

U ovom kratkom vremenu su za Široki Brijeg osvojene 3 medalje u taekwondo-u: Mateo Zeljko - bronca (Mostar), Leon Lovrić - bronca (Karlovac) i sada Tvrtko Jelić - srebro (Tomislavgrad).
Ekipe su u Tomislavgrad vodili treneri Damir Šunjić i Miran Đorđevski.