Crnogorski reprezentativac Ivović potpisao za Jug!

Nakon pregovora u utorak, Ivović je zamolio za dan odmora, ali već je tada bilo jasno da je Dubrovnik njegova - prva opcija. U srijedu prijepodne stigla je i konačna potvrda, Ivović je jugaš, a trener Veselin Đuho može računati na, mnogi će naglasiti, nikad jaču momčad, piše Portaloko.

- Bilo je i drugih ponuda, ali ova mi je bila najprimamljivija. Sada mi je najvažnije da ostanem uz obitelj, a tako će i biti jer igrajući u Juga, praktički sam kući - riječi su jugaša Aleksandra Ivovića.

Ivović preferira Dubrovnik iz više razloga. Uz kvalitetu momčadi nije zanemariva činjenica i blizina Crne Gore i rodnog Herceg Novog. Također je razgovarao s kolegom iz reprezentacije, a Nikola Janović ima samo pozitivna iskustva iz prošle sezone provedene u Gružu.

- Ivović sigurno spada među pet najboljih vaterpolista na svijetu i zadovoljni smo i sretni njegovim dolaskom. Sve je dogovoreno, a ugovor će biti potpisan idući tjedan nakon što se igrač vrati s kratkog odmora. Riječ je o ugovoru na dvije godine, prva godina je definirana, a nakon toga ćemo ponovno sjesti za stol i vidjeti možemo li suradnju produžiti za još jednu sezonu. O Ivoviću sam dobio samo najbolje riječi, a i ostavio mi je dojam mladića koji je odličan kao osoba, a pritom privržen i lojalan klubu u kojemu igra. S ovim smo i definitivno zaključili prijelazni rok - rekao je za Portaloko Ivo Pavličević, predsjednik Jug Croatia osiguranja.