FOTO  Bošnjak i Čerkez pobjednici GumaM MTB lige na Gorancima kod Mostara

Bošnjak je nakon 7. kola bio najuspješniji u kategoriji licenciranih vozača, dok je Čerkez slavio u kategorije rekreativaca. Drugo mjesto kod licenciranih vozača osvojio je Darko Vidović iz Mostara, a treći je bio Josip Čuljak, također iz Mostara.

Kod rekreativaca drugi u ukupnom poretku bio je Filip Ćorić iz Mostara, a treće mjesto osvojio je Mario Rajić iz Ljubuškog. Prvplasiranima su u konobi Goranci, osim odličja, uručene nagrade koje je osigurao Trek iz Mostara, a zastupnik za bicikla Ghost darovao im je biciklističke majice.

Utrke Guma MTB lige održavale su se svakog četvrtka na stazi na platou Goranca koju je uredila i označila Eko udruga Vilino polje. Staje je duga 12,3 kilometara,a podloga je kombiniranog tipa makadam/asfalt. U ovoj ,drugoj po redi, MTB ligi na Gorancima sudjelovalo je više od 50 biciklista iz Mostara, Širokog Brijega, Čitluka, Bihaća, Ljubuškog, Čapljine, Livna te drugih mjesta. Organizatori su izrazili zadovoljstvo organizacijom biciklističke lige, te su istaknuli kako se nadaju se kako će se iduće godine na natjecanje prijaviti više sudionika te da će nastaviti s mijenjanjem svijest o važnosti bicikla, a s tim i o prometnoj kulturi s kojom će više dolaziti do izražaja uvažavanje svih sudionika u prometu.