Bleacher Report: Čilić će biti šesti na kraju 2010.

čilić, Marin Čilić, Marin Čilić, Marin Čilić, Marin Čilić, Marin Čilić, ivan ljubičić, Marin Čilić, Marin Čilić, ivan ljubičić, Marin Čilić, Janko Tipsarević, Marin Čilić, ATP Madrid, Marin Čilić, međugorac, tenis, Marin Čilić, tenis, Marin Čilić, Novak Đoković, Marin Čilić, tenis, tenis, Marin Čilić, Borna Ćorić, Marin Čilić, tenis, Marin Čilić, tenis
Mnogi su ga svjetski mediji uvrstili među igrače koji će sljedeću godinu sigurno završiti u Topu 10. Korak dalje otišao je američki portal Bleacher Report koji je predvidio da će Međugorčanin kraj iduće sezone dočekati kao šesti tenisač svijeta.

 “Vrijeme je za promjene u muškom tenisu, a Čilić je čovjek koji će u tim promjenama napredovati. Visoki je Hrvat potvrdio da se može nositi s najboljim igračima na Touru, nije bio daleko od briljantnih rezultata. Nismo sigurni je li Čilić spreman za najveće naslove, ali njegovi bi rezultati trebali biti dovoljni da ga smjeste u vrh. Da nije imao pad u sredini sezone, već bi bio u Topu 10.

Ovaj 21-godišnjak neće ponoviti tu pogrešku u nadolazećoj godini. Trebao bi imati dovoljno kvalitetnih rezultata za svoj prvi ATP finale te započeti uspon prema Grand Slam uspjehu”, napisao je Bleacher Report, prenosi Totalsport.

Zanimljivo je da američki portal na prvome mjestu na kraju iduće godine vidi Rafaela Nadala, prvenstveno zbog činjenice da ne mora braniti puno bodova na Roland Garrosu i Wimbledonu. Drugo se mjesto predviđa Srbinu Novaku Đokoviću, a tek treće sadašnjem vladaru ATP ljestvice Rogeru Federeru koji je ove godine igrao u finalima svih Grand Slam turnira, što znači da će imati gomilu bodova za braniti.

brotnjo.info