FOTO  BKM ProTeam okupio najbolje bicikliste iz BiH

biciklistički klub Mostar, Dragutin Bošnjak

Među njima je i Đulaga Trejić, najbolji bh. biciklist u protekloj godini.

Prezentacija i fotografiranje tima održana je u prostorijama tvrtke GumaM iz Mostara koja je službeni sponzor tima, a to je potvrđeno i potpisivanjem ugovora o suradnji za 2014. godinu.

''Ono što mi je posebno drago jeste da su primjećeni rad i zalaganje našeg tima kroz treninge i utrke. Postigli smo značajne rezultate na natjecanjima, osvojili mnoge nagrade i priznanja, ali da bi nastavili s kvalitetnim radom potrebna nam je podrška sponzora. Drago mi je što postoje tvrtke koje su voljne podržati naša nastojanja. Mi ćemo svakako dati sve od sebe da i opravdamo njihovo povjerenje'', rekao je Dragutin Bošnjak, sportski direktor BK Mostar.

''Od samog početka djelovanja Biciklističkog kluba Mostar, mi smo usko uključeni u djelovanje tog kluba. Jako nam se dopao koncept djelovanja tog kluba, kao i put i cilj kojim teže. Do sada smo ih podržavali u njihovom radu, a vjerujem da će se ta podrška nastaviti i u budućnosti na obostrano zadovoljstvo'', rekao je Davorin Vidačković voditelj markretinga GumaM.

Prezentacija BKM ProTeama iskoištena je i za potpisivanje ugovora o suradnji s tvrtkom Ciklocentar iz Sarajeva.

''Odavno sam čekao da se na našim područjima pojavi jedan ovakav tim, s ovako ozbiljnim pristupom. Mišljenja sam da će ovaj tim napraviti jedan veliki posao po pitanju promocije natjecateljskog biciklizma i izuzetna mi je čast da te dečke podupirem u njihovom radu i nastojanjima'', rekao je Hajrudin Klipo, direktor tvrtke Ciklocentar.

BKM ProTeam čine: Dragutin Bošnjak, Đulaga Trejić, Josip Čerkez, Mujo Kurtović i Refik Ramić. Dopuna timu su: Zoran Tadić, Ivo Primorac, Ivo Sučić i Ivan Cvitković.