Aleksandar Ivović: Ima nekih nagovještaja da odem u Jug

Aleksandar Ivović

... ipak produžio vjernost dubrovačkom klubu, a sada se spominje i dolazak, uz Bušlju, najboljeg beka na svijetu - Aleksandra Ivovića.

Crnogorski reprezentativac je u razgovoru za crnogorske Vijesti potvrdio obostrani interes, očito je Veselin Đuho, trener Juga CO, bio dobro informiran kada je za Portal Oko u ponedjeljak, nekoliko sati nakon vijesti o dolasku Sandra Sukna u Primorje EB, znakovito poručio: "Nema nam druge nego da naša Uprava sada odgovori istom mjerom, a to je dovođenje Aleksandra Ivovića".
Realizacija transfera je još miljama daleko, ali Ivović je za crnogorske Vijesti dao razlog za optimizam jugovim navijačima.

-Ima nekih nagovještaja da odem u Jug. Očekivali su da im se vrati Sandro Sukno, ali je on završio u Primorju, tako da bi moj dolazak bio kao neki odgovor Riječanima. Vidjet ćemo što će biti, jer Jugu je i potreban bek, imaju samo Andra Bušlju - naglasio je Ivović i pojasnio trenutno stanje u Pro Reccu, klubu čiji je i dalje član.

-Bio sam u kontaktu s ljudima iz kluba i ponudili su mi mnogo manje novca nego što sam imao do sada. Ako ostane na tome, ako ne poboljšaju ponudu, mislim da ću tražiti novu sredinu, jer imam ponuda - dodao je crnogorski reprezentativac koji bi se tako mogao priključiti Nikoli Janoviću, kapetanu Crne Gore i članu Jug Croatia osiguranja.

U Gružu trenutno vlada zatišje. Predsjednik Ivo Pavličević je na godišnjem odmoru, ali zato se, po običaju korektno, na prvi poziv javio jedan od dopredsjednika dubrovačkog kluba - Goran Hrnić.

-Istina je da smo imali jedan kontakt, ali sve je ostalo na tome. Čekamo povratak članova Uprave s godišnjeg odmora pa ćemo vidjeti daljnje korake. Dogovorili smo se za razgovor i to je to. Ništa konkretnije od toga - riječi su Gorana Hrnića.