Zrinjski u Banovićima traži novu gostujuću pobjedu

Prva tri boda osvojena u gostima podigla su samopouzdanje Mostarcima, koji povoljan rezultat očekuju i u subotu, kada gostuju kod Budućnosti.

„U svakoj utakmicu pa tako i u Banovićima idemo na pobjedu. Ne trebaju nas zavarati loši rezultati domaće ekipe,jer nikoga ne možete dobiti bez maksimalnog angažmana, pa tako ni Budućnost. Posebno je za takve utakmice teško motivirati igrače, ali mislim da su oni svjesni situacije i da će odigrati maksimalno angažirano da bi izborili pobjedu", kazao je pomoćni trener HŠK Zrinjski Draženko Bogdan.

Zbog ozljede u Banovićima neće nastupiti Pero Stojkić, dok su kartoni razlog izostanka s travnjaka Pehara ( tri žuta) i Džidića ( crveni). Prema riječima trenera Bogdana Zrinjski će nastupiti u slijedećem sastavu na vratima Hadžić, zadnja linija Popović, Markić, Aničić, Gagro, dva zadnja vezna Miličević i Stjepanović, ispred njih Duro, na krilima Selimović i Zadro i u vrhu napada Perić.

„Mislim da je Perić svojim radom zaslužio priliku, a i Lendrić ima dva žuta kartona tako da smo ga odlučili sačuvati za utakmicu s Borcem", istaknuo je Bogdan.
U prvi sastav mostarskog kluba polako se vraća Vlado Zadro koji je protiv Slobode igrao na lijevom krilu, dok će u Banovićima biti uz desnu aut liniju. „Sigurno nam je podigla samopouzdanje pobjeda protiv Slobode. Igrali smo čvrsto, kvalitetno i ako ponovimo tu igru pobjeda ne bi trebala izostati. Budućnost je u krizi i ja vjerujem da ćemo kući donijeti tri boda", kazao je Zadro.

Konkurenciju za utakmicu sa Budućnosti pojačali su Mario Ivanković i Pavle Sušić, koji su se oporavili nakon ozljeda. „Ivanković nije sto posto spreman, ali ići će s nama na put i ja se nadam da nam neće trebati. On je tu na dispoziciji i ako se bude osjećao spreman vidjet ćemo koliku će minutažu dobiti. Sigurno nam puno znači njegova prisutnost kao kapetana i starijeg iskusnog igrača i u svakom slučaju je dobro što ide s nama. Pavle se oporavio ne osjeća bolove i spreman je za utakmicu", riječi su trenera Bogdana.

Na konferenciji za novinare pred utakmicu sa Slobodom, trener Musa najavio je da će uz juniora Miličević priliku za nastup u prvoj ekipi dobiti i još dva mlada igrača, riječ je o Arežini i Martinoviću. „Oni su se prije dva dana priključili prvoj ekipi i uskoro će dobiti priliku za nastup u prvoj momčadi", kazao je Bogdan.
Utakmica Budućnost - Zrinjski igra se u subotu u 16 sati u Banovićima.

pogled.ba