Zrinjski tek sad ima za čime žaliti: Spartak se 'poigrao' s Legijom u sred Varšave

zrinjski - trnava

Mnogim navijačima Zrinjskog je ostala gorčina jer po priređenom Spartak je bio prepreka koja se lako mogla preskoćiti. U prvoj utakmici Spartak je iz dvije šanse pogodio za 1:0 i tako s prednošću stigao u Mostar, a u Mostaru ponovno iz jedne prilike postigao pogodak koji ga je kasnije i odveo na korak dalje.

Aktualni prvak BiH je u prvoj utakmici imao i nekoliko dobrih prilika koje nisu iskoristili napadači Plemića, a u uzvratu Mostaru možemo slobodno napisati imao je i "nesreću" da je nakon pogođene prečke primio taj pogodak koji ga je kasnije košta tek kvalifikacija za Europsku ligu. Osim toga prečke Plemići su pogađali i stativu, a o poluprilikama nećemo ni pisati.

Ipak vratimo se jučerašnjem danu gdje je Spartak u Varšavi priredio iznenađenje pobijedivši u prvom meču favoriziranu Legiju sa 2:0. Spartak iz Trnave je i u svi segmentima igre nadigrao favorizovane Poljake.

Vodeći je gol postigao Grendel u 16. minuti, da bi Vlasko u 91. minuti, ubzro nakon što je ušao u igru, pogodio iz kontre za 2:0 i doveo Spartak na korak od velikog uspjeha.

Inače potencijalni protivnik Spartaka ili Legije u 3. pretkolu bit će Crvena zvezda ili Suduva (3:0).

HERCEGOVINA.info