Zrinjski sutra sa Borcem pod Bijelim Brijegom

Nazočnim novinarima obratili su se šef struke Dragan Jović, kapetan Mario Ivanković i Mladen žižović.


"Mislim da smo bez obzira na ova sva dešavanja u proteklom periodu u jednom miru uspjeli da se kvalitetno spremimo za utakmicu sa Borcem. Borac je sigurno kvalitetna ekipa, a nadam se da će sutrašnja utakmica biti najava izlaska iz krize, kako po pitanju igre, tako i po pitanju rezultata. Bez obzira na slabije rezultate u ovih nekoliko predhodnih utakmica sa eventualnom pobjedom mi smo i dalje u igri za jedno od prva tri mjesta koja vode u Europu.Uz jedan dobar pristup i kvalitetu koju posjedujemo, i uz potporu sa tribina koja nam uvijek puno znači nadam se da ćemo upisati nova tri boda", riječi su Dragana Jovića.

"Doveli smo se u jednu tešku situaciju, ali kao što svi mi mislimo već sutra imamo priliku da pobjedom vratimo dobru atmosferu, te da pobjedom  vratimo našim navijačima vjeru da još imamo šanse za Europu. Imamo šansu i u kupu, a sutrašnja  tri boda značila bi nam puno da vratimo samopouzdanje i vjeru u sebe. Siguran sam da ćemo sutra svi dati svoj maksimum, i da ćemo slaviti sutra skupa sa našim navijačima", rekao je kapetan Ivanković.

Nakon kapetana riječ je dobio Mladen Žižović koji je istakao:" Sa obzirom na sve što se dešavalo predhodnih dana sigurno je da će sutra biti veliki pritisak na nama. Mi smo da sada puno puta pokazali da se znamo nositi sa pritiskom, i nadam se da ćemo sutra pružiti dobru partiju. Mi nismo zaboravili da igramo, bilo je nekih problema koje sada treba staviti po strani i misliti samo na sutrašnju utakmicu. Borac jeste kvalitetna ekipa, ali sa obzirom na naš igrački kadar mislim da smo mi kvalitetniji bez obzira što tablica to ne pokazuje".

Što se tiče igračkog kadra sutra će nedostajati Musa i Aničić koji odrađuju kaznu zbog kartona, te Melher i Pavle Sušić koji su povrijeđeni. Neizvjesna situacija je oko Selimovića i tek nakon današnjeg treninga znat ćemo hoće li on biti spreman za utakmicu. Što se tiče sastava za sutra trener je rekao da za sastav ravnopravno konkuriraju Hadžić, Ivanković, Šunjić, Marković, Žuržinov, Bobby, Afedize, Zadro, Žižović, Stojanović, Kordić, Dragičević i eventualno Selimović i to je otprilike sastav za sutra.

Suci susreta su Pajić sa pomoćnicima Sučićem i Taborinom. Utakmica se igra sutra (subota) sa početkom u 20 sati i 15 minuta na stadionu pod Bijelim Brijegom. 

Zrinjski.info