Zrinjski sutra dočekuje Željezničar

HŠK Zrinjski
Na tiskovnoj su o sutrašnjoj utakmici govorili trener aktualnih prvaka BiH Dragan Jović i kapetan Mario Ivanković.

"Očekivanja od sutrašnje utakmice su da potvrdimo pobjedu protiv Slavije i da se definitivno uključimo u borbu za vrh tablice. Pored svih nedaća koje su nas pratile i dalje smo u igri za obe titule i sutra bi trebali da potvrdimo sve te naše najave. Ekipa Željezničara ima najbolji start u ovom dijelu prvenstva i definitivno igraju dosta kvalitetno i sutra nas čeka jedna zahtjevna utakmica. Što se nas tiče situacija je sve povoljnija i mi treneri sutra imamo slatkih briga te dolazimo u situaciju da imamo 18 igrača koji ravnopravno konkuriraju za prvih 11. Ja se nadam da ćemo sutra uz jedan pravi pristup, uz kvalitetu koju posjedujemo i uz naravno potporu naših navijača osvojiti tri boda i opravdati sve ove naše najeve", rekao je trener Jović.

"Šef je sve rekao, a ja se nadam da ćemo ponoviti pristup igri kakav smo imali u Istočnom Sarajevu. Očekuje nas jedno izuzetno teška utakmica, ali uz potporu naših navijača nadam se osvajanju sva tri boda. Mi smo spremni pružiti partiju kakvu smo pružili u Istočnom Sarajevu , i ako želimo obraniti titulu sutra jednostavno moramo pobijediti", riječi su kapetana Ivankovića.

Što se tiče igračkog kadra osim Damira Džidića koji neće biti spreman do kraja sezone, nedostaje jedino Igor Žuržinov koji odrađuje kaznu zbog crvenog kartona. U tim se vraćaju Vlado Zadro, Mladen Žižović i Marin Aničić, tako da trener nije mogao priopćiti koji će sastav početi sutrašnji meč.

Utakmica HŠK Zrinjski-FK Željezničar igra se sutra sa početkom u 15 sati na stadionu Zrinjskog pod Bijelim Brijegom.

Tijek cijelog sureta iz minute u minutu imat ćete priliku pratiti na našem portalu sutra od 14 sati i 50 minuta.

zrinjski.info